lauantai 22. syyskuuta 2012

Kuvapäivitys

Eilen olin Annen kanssa lenkillä ja ennen sitä kuvailtiin Annen uutta perheenjäsentä. Kuvauskohteena oli ihana pieni 10-viikkoinen nahkacollienpentu, tällä hetkellä vielä nimetön, mutta kutsuttakoon häntä nyt pikkupojaksi. Pitkään aikaan en ole nähnyt noin reipasta ja avoinluonteista koiran alkua. Todella tasapainoisen oloinen pikkupoika. Eikä ulkonäössäkään ole moittimista ;)

Hän on siis Annen uusi aarre, Timonan Chance Can Choose : Lissu pääsi siis myös lenkille parhaan ystävänsä ja riekkukaverinsa Ainon kanssa. Lissu ja Aino on aivan hulluja kun viilettävät metsässä pää kolmantena jalkana. Itseä aina oikein hirvittää kun ne päästelevät höyryjään. Tässä kuva myös erottamattomasta kaksikosta <3 p="p">


Tänään oltiin sitten oppimassa agilityä Timo Liuhdon koulutuksessa. Koulutus oli erittäin hyvä ja mielenkiintoinen. Opimme paljon uusia asioita ja saimme vinkkejä tulevaisuutta ajatellen. Kerron koulutuksesta myöhemmin lisää. Valitettavasti mulla ei ollut videokameraa mukana että oltaisiin saatu vähän katselumateriaalia kurssilta. No seuraavalla kerralla sitten. 
Viikonloppuna me sitten matkataan Eckeröön pilkullisten kanssa. Toivotaan näyttelymenestystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti