lauantai 12. toukokuuta 2012

Tottiskärpäsen puremaa ja silmävaivoja

Tiistaina oltiin Lissun kanssa kaverin "kentänavajaisissa", ja taisi tätä ohjaajaa taas puraista pieni tottiskärpänen. Lissu teki seuruuta tosi hyvin ja opeteltiin liikkeestä maahanmenoa, joka muuten menee jo ihan kivasti. Välillä joutuu antamaan kaksoiskäskyn kun ei ekalla mene perille. Paikkamakuuta pitäisi päästä treenaamaan sellaisten varmojen ja rauhallisten koirien kanssa. Valitettavasti en tajunnut ottaa videolle meidän tekemistä, mutta Laura sai napattua kuitenkin kuvan meidän seuraamisesta. Mun mielestä paikka on hyvä, mutta koiran vire sais olla vähän korkeampi. No eikai se parane kun treenaamalla. Että ei muuta kun kentälle!Sitten niihin silmävaivoihin. 
Tänään aamulenkillä Saku juoksi pusikon läpi ja tuli sieltä ihan hirveän huudon kanssa pois. Sakuun siis sattui ihan kunnolla, koska en ole oikeestaan ikinä kuullut sen itkevän yhtä paljon ja kovaa. Se siis tökkäsi luultavasti silmänsä johonkin, koska nyt se siristelee silmäänsä jatkuvasti ja se punoittaakin vähäsen. Tarkastelin sitä, eikä siinä näy mitään "rikkinäistä", mutta jos en ihan väärässä ole niin vilkkuluomi on hiukan esillä. Käyn apteekista hakemassa virbacin silmähuuhdetta, jospa se auttaisi ensihätään. Täytyy nyt seurailla sitä ja jos pahenee niin sitten täytyy lähteä päivystykseen. Yritän napata siitä jonkinmoisen kuvankin tänne niin näette miltä se näyttää. 
Toivotaan, ettei olisi nyt mitään vakavaa.

Ja sitten, olen siis edelleenkin kipeänä ja multa jää nyt tampereen näyttely väliin. Leena on ihana ja urhea ja esittää Venlan huomenna. Tampereelle on ilmoitettu 26 porokoiraa, toivotaan että Venkula hurmaa tuomarin ja saisi SERTinsä. 

Ja sitten se jännittävin asia, olin eilen uhkarohkea ja ilmoitin meidät (siis itseni ja Lissun) ensi viikonlopulle meidän ekoihin virallisiin agikisoihin. 20.5. Pieksämäellä siis juostaan kolme starttia. Pelottaa ja jännittää nyt jo aivan hirveästi. Täytyy käydä ens viikolla treenaamassa pari kertaa. APUA !  

1 kommentti: