tiistai 15. toukokuuta 2012

Liitelyä

Eilen oli agitreenit. Treeneissä tuntui siltä että meni tosi hyvin, mutta näin jälkeenpäin videolta katsottuna se oli kyllä kaikkea muuta! Huhhuh. Että sitä osaakin olla ihan tumpelo tuolla radalla. Tosin mulla ei ole videota niistä ns. paremmin menneistä radoista, mutta samaa ongelmaa sielläkin oli kun noilla parilla ekalla. Ei meinannut se puomi oikein löytyä sieltä putken keskeltä. Oma ohjaaminen on ihan hirvittävän näköistä sähellystä, mutta ehkä tästä vielä paremmaksi tullaan. Paljon saa kyllä parantaa jos meinaa ettei hyllyjä tule viikonlopun kisoista. 
Ratatreenin loppuosa meni ihan kivasti, vaikkakin Lissulla sais olla vähän enemmän vauhtia. Otin lopuksi pari hyppy-hyppy-kepit treeniä. Kepit löytyy ainakin suorasta kulmasta nyt tosi hyvin. Täytyy tällä viikolla käydä vähän kattomassa miten löytyy vaikeammista kulmista. Meinasin ainakin lauantaina käydä vetämässä viimehetken treenit ennen sunnuntain kisapäivää. 

Eilisen treeniä:


Unohdin muuten käydä kirjoittelemassa että miten Sakkeus pärjää. Mä kävin lauantaina hakemassa silmähuuhdetta apteekista. Siitä silmästä oli turvotus lakannut sillä välin ja nyt se on jo ihan normaali. Luultavasti joku risu oli osunut sen alaluomeen ja kun se turposi niin silmästä tuli aika häijyn näköinen. Koira on nyt kunnossa ja piippailee tälläkin hetkellä juoksuisen naapurin koiran perään. Argghh!! :D

Venla oli ollut sunnuntaina Tampereen näyttelyssä JUN EH/2. Se oli esiintynyt Leenan kanssa hienosti. Kirjoittelen arvostelua kun saan sen käsiini. Tai jos Minna laittais sen mulle vaikka s-postiin?? ;)

Tänään Lissu pääsee vielä Koirasporttiin uimaan. Mukaan lähtee myös Edi. Saku ei tällä kertaa pääse kun toi sen päälaki taas vähän punoittaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti