maanantai 7. toukokuuta 2012

Flunssaa

Oon siis itse kauheassa flunssassa. Viimeviikolla oli kuumettakin peräti 39 astetta. Ei oo ollu kovin häävi olo ja Lissukin on täten joutunut olemaan aika vähällä liikunnalla. Saku on vielä Einen luona ja tulee sieltä pois toivottavasti vasta sitten kun Lissu ei enään edes tuoksahda juoksuiselle. Loppusuorallahan ne jo on, mutta kyllä kaikki poikakoirat on olleet siitä ihan sekaisin vieläkin. 

Viime maanantaina käytiin hakuilemassa remmin porukan kanssa, mutta täytyy kyllä todeta, että oli neitillä homma ihan hukassa. Ensin otetiin sille ilmavainulla yksi piilo. No eihän siitä tullu lasta eikä p*skaa. Otettiin sitten kaks maalimiestä näkölähdöllä ja lopetettiin siihen. Lissulla on ollut ruokahalu ihan kateissa, vaikka mulla oli nytkin palkkana märkää kissanruokaa. Ei oikein tahtonu kelvata vaikka ne on aikaisemmin ollu sille ihan SUPERpalkka. Täytyis kokeilla palkkausta lelulla, jos siitä joskus meinaa rullakoiran. En usko että saisin siitä haukkuvaa. Lissu haukkuu kyllä herkästi, mutta en millään jaksa uskoa että se jaksaisi pitää sitä "haukkuvirettä" niin kauan yllä että löytäisin itse maalimiehen luo. Ajattelin että treenaamaan mennään vasta kun noi juoksut on kokonaan ohi. 

Tällä viikolla pitäs sitten päättää että ilmonko meidät Pieksämäelle ensimmäiseen viralliseen agistarttiin. 11 pv menee ilmo umpeen. Vähän jänskättää. Käydään Ainon kanssa torstaina katsomassa millä mallilla tekeminen on ja että ollaanko valmiit kisaamaan. HUI!! 

Viikonloppuna ollaan Venlan kanssa Tampereella näyttelyssä, toivotaan että sieltä se ensimmäinen serti tulisi..
Tänään onkin JATpailut johon olisi mentävä töihin. Tässä olossa ei nyt kyllä hirveästi nappaa, mutta ehkä se särkylääkkeen voimalla menee..
Keskiviikkona on Match Show ja olen sinne laupautunut tuomariksi. Toivottavasti ei tule vettä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti