keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Treenivideoita ja höpinöitä

Tyhjensin videokameran muistikortin ja kappas, siellähän oli elokuisia videopätkiä treeneistä. Kaapon ja Lissun jumppasarjaa ja Lissun pujottelutreeniä. Mä en osaa näitä sen kummemmin analysoida, mutta esim Kaapon jumppasarjassa näyttäis vähän siltä että se hyppää vähän etupainoisesti. Lissun videosta en osaa juurikaan mitään sanoa, mutta aluksi ainakin näyttää vähän siltä, että se vieroksuu noin lyhyitä välejä. Loppu menee jo sitten paremmin. 

Kaapon jumppis:Lissun jumppis:


Lissun keppitreeni:Lissu on saanut kepeille tosi hyvin vauhtia, toivotaan että se pysyis kisoissakin.
Meillä on nyt ollut pieni agitauko, kun olin toissaviikolla itse kipeä ja viimeviikolla olin messumatkalla Helsingissä niin jäi viikkotreenit välistä. Ollaan nyt parin viikon sisällä kyllä kerran käyty treenaamassa itsekseen. Lissun kanssa tehtiin vain kuudella kepillä avokulmatreeniä ja pikkasen kontaktitreeniä.
 Kaapon kanssa keskityttiin vain rahoittumaan hallissa. Kaapo siis myös jatkossa käy vain hallissa rauhoittumassa ja tokoilemassa. Sitä ei uskalla nyt päästää esteille kun menee ihan reikäpäässä ja huonolla tuurilla vaan rikkoo itsensä. Esteille palataan sitten kun sen mielentila on hallissa oikeanlainen. 
Viikon pääsät olisi JATilla kotikisat ja onhan sinne pakko sitten osallistua. Kumpanakin päivänä olisi luvassa kaksi starttia. Ja mikä parasta, Marika tulee Kelmin kanssa tänne silloin!

Sitten muihin aiheisiin. Viikonloppuna oli Jyväskylän KV koiranäyttely, jossa tuli pyörittyä kumpanakin päivänä. Lauantaina Saku oli kehässä ja menestystäkin tuli. Saku voitti veteraaniluokan ainoana veteraaniuroksena ja sai SA.n ollen myös VSP-veteraani. Parasta kuitenkin oli, että Saku oli todella pirteä ja leikkisä kehässä. Välillä piti vähän rauhoitellakin sen menoa, kun se hyppi ja loikki miten sattuu. Ihanaa, että se on taas kunnossa. 
Sunnuntaina kehässä oli sitten Kaapo, joka oli ekaa kertaa näyttelyssä. Junnuluokasta tulokseksi tuli EH4. Kaapo esiintyi todella hyvin ja antoi tuomarisedän katsoa hampaat hienosti ja muutenkin kopeloida itsensä. Tuomari tykkäsi Kaaposta ja tulikin koirat sijoitettuaan sanomaan, että koira on hieno, mutta voisitko tehdä sen hännälle jotain. Kaapo on juuri tajunnut olevansa MIES ja kantaa häntänsä siis todella korkealla. On tosin kantanut pennusta asti, että ehkä miehisyydellä ei ole suoraa yhteyttä asiaan. Ollaan nyt kuitenkin Annen kanssa lähdössä Kajaaniin näyttelyyn tammikuussa ja Kaapo taidetaan myös ilmoittaa sinne. 
Näyttelyviikonlopulta otin kuvia jonkun verran, ja niitä pääsee katsomaan galleriasta: http://sannimu.kuvat.fi/kuvat/Koirakuvat/


2 kommenttia:

  1. No onpa kyl tullu keppeihin vauhtia lisää! Hyvä lissu! :)

    VastaaPoista
  2. Tosiaan menee vauhdikkaasti kepit! Me tullaan kans lauantaina :)

    VastaaPoista