torstai 13. kesäkuuta 2013

Elämä täynnä agsaa

Siltä se tällä hetkellä tuntuu. Että on elämä ihan pelkkää agilityä. No mutta sehän ei meitä haittaa. 
Oli oikein mukavat epikset eilen vihtavuoressa. 
Mutta jottei käy elämä tylsäksi niin tässä teille katsottavaa:Ekaksi juostiin möllirata, joka meni mielestäni oikeinkin hyvin noin niinkuin ohjauksellisesti, vaikak välillä olikin rytmittämisongelmia. Mutta pääsääntöisesti olen hyvin tyytyväinen. Koira oli nopea, kuulolla ja teki hyvin. Mutta...aina on oltava se joku mutta. Tällä kertaa se oli sitten kontaktit. 
No mölliradan uusinnalla palkkailtiin sitten kontakteilta. Ratana se ei ollut musta niin hyvä kuin eka, vaihdoin edellisen hyvän ohjaustaktiikan huonoon ja valitsin kummallisia reittejä. No saatiin ainakin ne kontaktit onnistumaan. 
Sitten olikin se kisaavien rata. Muuten tykkäsin kyllä, mutta keppikulma oli meille vielä aivan liian haastava. Itseäänhän siitä saa vain syyttää, kun ei olla keppikulmia kummoisemmin harjoiteltu. Hylkyhän tuli jo ihan alussa kun koira sukelsi väärään päähän putkea. Mun ei ollut tarkoitus tehdä valssia muurin jälkeen vaan joku puolivalssihaltuuottohomma. En tiiä miksi menin sne valssin sinen sössimään kun tiesin kuitenkin etten ehtisi. Oon niin järkyttävä huono tekemään valsseja. Sitten seuraavaan virheesee. Yritin tehdä sujuvaa valssia okserin jälkeen ja ohajata siitä kepeille, mutta eihän se nyt sitten ollutkaan ihan niin sujuva ja koira luki mun ohjauksen pussiin. No jatkettiin sitten siitä kepeille. Loppurata meni musta ihan ok. Mitä nyt pussin jälkeen meinas tulla törmäys ja jouduttiin siinä vähän pyörimään. Mutta ai että, mikä keinu!! Hieno kontakti. Oon niin ylpee Lissusta. Kaikista kivointa tolla viimeisellä radalla oli se että saattiin sujuvuutta ja jatkuvuutta radalla vaikka niitä virheitä tuli. Yleensä jään vain jäkkimään ja kökkimään kun tulee virheitä, mutta nyt kykenin jatkamaan ohjausta mielestäni aika sujuvasti. 

Paljon ollaan kehitytty ja jos tollaisen tatsin sais kisaradoillekkin niin olisin hirmu tyytyväinen. 

Ne viime viikon kisaradat laittelen myöhemmin nettiin.

Ja oon muuten sellastakin miettinyt että osallistuttaisiin Lissun kanssa BH-kokeeseen elokuussa. Olisi tosi hyvä sauma, koska dalluyhdistys järkkää kokeen ja sinne on etusija dalmiksilla. Että eikun treenaamaan!

2 kommenttia:

  1. Mä katoin ton videon ennenko luin eteenpäin ja mäki kiinnitin huomiota tohon hienoon keinuun! :D Muutenki sillä on kivat kontaktit vaikka nyt ekalla radalla vähän lipsu :)

    Heh, ei taia noin lyhyellä varotusajalla Jalista olla BH:seen, mut käykääs suorittamassa Lissun kans kunnialla läpi :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä vauhti ja tatsi näyttäs päällä olevan - Go sanni ja lissu! :) Munki mielestä ohjaus kehittynyt aika paljon ja meno näyttää sujuvammalta. Töksähtely jäänyt pois ja nimenomaan se että kun mokaa niin ei jää mokan päälle makamaan vaan menee loppuun asti! Tosi hyviä ootte <3

    VastaaPoista