tiistai 11. kesäkuuta 2013

Monenmoista

Tässä on nyt ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä, mutta ei vaan ole ollu "aikaa" kirjoittaa blogia. Lissun kanssa käytiin 19.5. MH-luonnekuvauksessa, joka meni kaikkea muuta kuin omien odotusten mukaan. Kirjoitan siitä ihan oman jutun kun saan videot ladattua juutuubiin.  


4.6 käytiin JATin iltakisoissa kisaamassa Lissun kanssa kolme rataa, ekalta kymppi ja yliaikaa ja kahdelta seuraavalta hyllyt kun ohjaaja unohti radat. Oli oma pää ihan sekaisin eikä meno oikein  kulkenut. Tai kulki siihen saakka ihan hienostikin kunnes unohdin radat. Kisoista kirjoittelen sitten kanssa ihan oman jutun kun saan nekin videot esille.

Ollaan treenailtu BH.ta varten iltaisin tottista tossa hippoksen parkkiksella. Ihan kahdestaan ollaan tehty, pitäisi varmaan jo kysellä ihmisiä kimppatreeneihin niin saisi vähän palautetta ja neuvoja tekemiseen. Lissu on kyllä pääsääntöisesti tehnyt hyvällä ilmeellä ja innolla. Seuraamisessa se poikittaa välillä, mutta pienellä muistuttamisella korjaa itse aika hienosti. Pitäisi lähteä sen kanssa tuonne kaupungillekkin kävelemään ja yrittää saada koirakohtaamisia siellä aikaan, nekun on se suurin ongelma. Tottiksen kanssa on vielä pitkä tie, mutta tuo kaupunkiosuus mua jännittää kaikista eniten tuon rähjäämisen takia.

Mitäs muuta...koirasportissakin käytiin toukokuun puolella uiskentelemassa. Nyt on sitten käytetty hyväksi järveä ja Lissu ui yhdessä mun kanssa aikamoisia matkoja. Sakua sinen järveen ei meinaa saada oikein kirveelläkään, mutta oon nyt pari kertaa puoliksi kantanut sen sinne ja se on sitten saanut uida pois.

Tänään meillä onkin sitten harrastettu ripulointia oikein urakalla. Saku aloitti vähän kahden jälkeen yöllä ripulirallin. matolle tuli ensimmöiset, seitsemän aikaan aamulla toiselle matolle toiset. Aamupäivällä tuli sitten ihan sellasta vesisuihkuripulia kahteen kertaan. Joku pöpö siihen on varmaan tarttunut, kun oon nyt kuullut että tosi monen koira on ollut ripulissa. Toivottavasti menee nopeasti ohi ja sakukin piristyy. On selvästi koira vähän sellanen voimaton.


Huomenna mennään sitten vihtavuoreen agin möllikisoihin, Treenataan nopeampaa ja varmempaa ohjausta.

Tässä olis vielä läjä kuvia kesäkuun ajalta.

3 kommenttia:

 1. Tuo yhteiskuva kaikista neljästä on ihana! Todella hienoja kuvia myös muut. Toivottavasti tauti menee pian ohi, lämmin sää on siitä kurja että silloin kyllä kaikki pöpöt pääsee leviämään :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onneksi Saku on jo ok. Tehobaktia ruoan sekaan ja nyt ollaan jo normitilassa :)

   Poista
  2. Hyvä juttu! Nyt pääsee taas nauttimaan kesästä :)

   Poista