tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mustavalkoiset vaihtoon sekä pääsiäisen viettoa

Niin siinä sitten kävi, että Kaapo lopulta lähti. Suruhan siitä tuli, mutta onneksi me näemme vielä. Kaapo oli kyllä loistopakkaus.

Onneksi saimme maanantaina iloksemme Ainon tänne. Lissulla ja Ainolla on ollut tosi kivaa ja kyllä huomaa miten ne nauttii toistensa seurasta. Saku ei aina arvosta Ainon saapumista, mutta onneksi sekin sopeutuu ensimmäisen päivän aikana. Ainosta on tullut jo vakiovierailija, tuntuu kuin se olisi jo osa omaa laumaa. 
Kävin eilen kouluttamassa agilityryhmää, ja otin tytötkin mukaan. Lissu ja Aino pääsivät kumpikin tekemään pikkuista rataa. On ne kyllä tyystin erinlaisia ohjattavia, Lissua pitää viedä hirveen pitkälle esteelle, kun taas Aino irtoaa ihan loistavasti ja ohjautuukin paljon helpommin. Aino tuntui omaan käteen agissa kyllä aivan mielettömän hyvältä. Tykkään harrastaa kyllä Lissun kanssa ja ollaan kehityttykin jo hyvin paljon, mutta jotain sellaista tuossa Ainossa on mikä sai mutkin syttymään ihan erinlailla. Tiedä sitten, onko se vauhti vai irtoaminen vai mikä. 

No jokatapuksessa, pääsiäinen meni mökillä lenkkeillen. Lauantaina oltiin jäällä n. 4 tuntia. Koirat ja lapset juos kilpaa, ihana oli katsoa kuinka kivaa niillä oli. Sunnuntaina käytiin sitten 11 aikaan Elinan ja dobbereiden kanssa jäällä lenkillä josta ajeltiin sitten mökille. Ulkoilua tuli sunnuntaina yhteensä 6,5 tuntia. Kyllä olikin koirat väsyneitä sunnuntai-iltana ja vielä maanantainakin. Jotain kuvia tuli napsittua ja tässä osa otoksista. Galleriasta löytää loput.

Lauantain kuvia:


Kerjäläisten kuningatar Liisa


  Sunnuntain kuvia:

Fanny


Laajakulma linssillä leikkimistä

Herra isonenä

Usko 4kk

1 kommentti: