keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Chämppäriä sun muuta

On taas ollu pitkä päivitysväli. Se johtuu ihan vaan siitä, että meillä ei ole ollut nettiyhteyttä, ja eilen illalla saatiin se vihdoin auki. Kännykällä on toki päässyt nettiin, mutta en ole sillä jaksanut päivittää blogia. Mitäköhän tässä nyt on edes ehtinyt tapahtua. Aino oli hoidossa, Kaapo oli hoidossa ja Sakun kanssa osallistuttiin Champion of Dalmatians kutsuvierasgaalaan.

Lauantaina oli siis gaala. Ensin syötiin erittäin mahtavaa ruokaa ja vaihdettiin kuulumisia muiden dalmisihmisten kanssa. Itse kilpailu käytiin samalla tavalla kuin Champion of Champions gaalassa. Eli tuomareita oli kolme, ja he äänestivät aina kahdesta koiratsa toisen seuraavalle kierrokselle. Saku valitettavasti sai vain yhden tuomarin äänen, joten tiputtiin pois heti ensimmäisellä kierroksella. Mutta oli aivan ihana huomata kuinka liekeissä Saku oli päästessään pitkästä aikaa pyörähtämään kehässä. Vuoden 2013 Champion of Dalmatians oli Marnellin King of Queens, eli Douglas. Mitä mahtavimmat onnittelut vielä tätäkin kautta Niinalle ja Hellulle! Gaalassa käytiin myös Veteran of Dalmatians kisa, jonka voitti Marnellin Kiki Lane, eli Nira. Tuhannesti onnea Jericalle!!  Onnittelut lähtevät myös kasvattaja Einelle, joka saa olla hyvin ylpeä kasvateistaan.

 Vuoden 2013 Veteran of Dalmatians: Marnelliin Kiki Lane & Vuoden 2013 Champion of Dalmatians: Marnellin King of Queens


Kuvia on koneella paljon lisää, mutta laittelen ne sitten kun jaksan käydä niihin käsiksi. Laitan tänne sitten linkin näkyviin.


Lauantaina käytiin Annen kanssa lenkillä ja tuli taas napsittua muutamat kuvat. Tässä teille joitain otoksia. Kaikki tulee galleriaan näkyville vielä tällä viikolla.

Aino

Pupukorva Aino

Kaapo


Santtu ja Torsti

1 kommentti:

  1. Näin tänään Aatoksenkadun koirapuistossa aivan Kaapon näköisen dalmiksen. Siis tuo väritys näyttäisi samalle, mutta olisiko voinut olla. Käveltiin Kertun kanssa metsänreunaa, niin huomasin siellä isojen puolella bordercollien. :)

    VastaaPoista