torstai 21. helmikuuta 2013

Mikä kisafiilis!!

Lauantaina 16.3. kisattiin siis JATin kotikisoissa. Jännitys oli itsellä taas ihan huippulukemissa ja tuntui siltä kuin sydän pomppisi rinnasta ulos. On se jännä miten sitä pitää jännittää niin hirveästi. Ei voi vain luottaa koiraan ja todeta että kaikki menee hyvin. No jännityksestä huolimatta tulokset olivat hienoja! Ensimmäiseltä radalta 0 tulos ja LUVA! aika taisi olla -10,42 tai jotain sinne päin. Radan jälkeinen fiilis oli huikea. Oli niin onnellinen olo kun ihmiset tulivat halaamaan ja onnittelemaan. Etenkin ne Ainon, Lauran ja Jennyn onnittelut tuntuivat todella hyviltä, heiltä olen saanut hyviä neuvoja ja olemme heidän opastuksessaan kehittyneet hirveästi. Lissu osasi, ja itsekään en ihan tumpelo nähtävästi ollut. Pitäisi osata paremmin rytmittää omaa ohjausta niin tulisi sitä nopeuttakin, eikä kaarrokset olisi niin suuria. Tulisi parempia aikoja. Toiselta radalta huolimattoman ohjauksen takia vitonen, mutta aika oli kivat -16 ja jotain. Lujempaa mentiin, mutta kontaktit kusi. Tai no, koira kyllä koski kontakteille, mutta niitä vaadittuja stoppeja ei sieltä tullut. Enkä itse kiireessäni tajunnut ruveta korjaamaan. Vitonen tuli riman pudottua. Videolta katsoen ohjasin kys. esteelle aika löysän oloisesti, joten johtuisikohan siitä. No mutta, nyt on kaksi LUVAa plakkarissa, joten eikun metsästämään sitä luokkanoususertiä. Sunnuntaina kisataan Lempäälässä kahden startin verran, toivotaan että siellä noustaisiin sitten kakkosiin. En tosin tiedä olenko itse valmis kakkosiin, kun oma ohjaus on sen verran vaiheessa vielä. No, mutta sehän tarkoittaa vain sitä että treeniä alle!

Tässä video lauantain radoista.Sunnuntaina olimme sitten näyttelyssä mopsien kanssa. Merlin (Marnellin Merlin) ja pentunsa Penni (Marnellin Pennin Verran) olivat kumpainenkin ensimmäistä kertaa näyttelyssä. Oli kiva olla taas mopojen kanssa liikenteessä. Ei kiskovia dalmiksia hihnan päässä ja häkitkin olivat niin pieniä, että kantamukset olivat aivan liian kevyitä. Täytyy ottaa useammin tavaksi. Tuomarina mopseilla oli Hans Lehtinen. Tuloksilla ei juhlittu, mutta saimmepa kokemusta. Penni sai EH.n ja oli luokkansa toinen. Merlin sai myöskin EH.n ja oli luokkansa kolmas. Merlin sai kyllä todella hyvän arvostelun. koira oli vain liian löysässä kunnossa. Ei muutakuin kiinteytymään ja kohti uusia haasteita. 

Eilen käytiin vielä Lissun kanssa moikkaamassa Niinan poikia. Dee-tiimi ja Liisa päästelivät kunnolla menemään. Tässä kuvia treffeistä. Kuvat on taas ihan liian sinisiä, mutta minkäs teet kun ei ole aurinkoa ja olet ihan käsi kuvien ottamisessa hämärällä kelillä.

Liisa oli välillä ihan hätää kärsimässä, kun pojat yrittivät sitä kosiskella.

Danny, veteraanimies

Pojat puhuttelussa

Douglas, taatusti vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Daksu on myös oiva pihavahti, ja komea sellainen

Lissu piti kovan kurin

Douglas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti