keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kesänviettoa

Täytyypä myöntää että on ollut aika laiskaa harrastusrintamalla tää kesä. Lissun kanssa ollaan silloin tällöin käyty agittelemassa, mutta eniten ollaan laiskoteltu vaan kotona ja mökillä. Koirat on uineet ja käyneet lenkillä. Lissulla loppui vihdoinkin valeraskaus ja se alkaa olla oma leikkisä itsensä. Saku on ollut nyt ihan ok, vaikkakin se pitäisi viedä kontrollikäynnille eläinlääkäriin jossa sen eturauhanen vielä ultrattaisiin. Loppuelämänsähän se joutuu nyt syömään erikoisruokaa, joko sitä Hill'sin U/D ruokaa tai sitten jotain vastaavaa. Olisin hyvin mielissäni kyllä jos löytyis joku halvempi vaihtoehto...

Koulukin lakaa 9.8. Oon oikeestaan ihan innoissani menossa takaisin kouluun. Ja meillä on muuttokin edessä tossa lokakuussa. Ihana päästä täältä Pupuhuhdasta pois. Uskon että viihdytään keskustassa oikein mainiosti.

7.8. on JATilla epikset, ja sinne olis Lissun kanssa tarkoitus mennä. Sitten onkin syyskuun alussa JATilla että LAUKAlla viralliset kisat. Niihin Lissun kanssa sitten kokeilemaan onnea. Pitäis vaan nyt ahkerasti ruveta taas reenaamaan niin sais ehkä tuloksiakin.

Viime viikonloppu meni dalmiksien erikoisnäyttelyssä Juvalla Niinan seurana. Pääsin kehäänkin ihanan Veetin (Varius Who is My Daddy) kanssa, tuloksena tällä kertaa valioluokasta sileä ERI. Näyttelyn parhaaksi urokseksi valittiin Ujo (joka on virallisestikin Ujo) joka on Sakun lapsenlapsi. Super onnittelut Veeralle!
Erkkarin paras narttu ja samalla Rotunsa paras oli Pinewater's Child Of Dice eli Yatzy. Mielettömät onnittelut Reetalle!!

Perjantaina startataan Niinan kanssa Vito kohti Kuopiota. Kolme päivää KV.näyttelyitä ja mukana meillä on Lissu, Douglas, Dare ja Hatti. Toivotaan että menestystä tulisi. Lisää kuulumisia sitten Kuopion näyttelyviikonlopun jälkeen.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:

Douglas (Marnellin King Of Queens) erkkarissa JUN ERI/2 SA

Taisoni (Marnellin Knock Out) erkkarissa JUN ERI/4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti