torstai 28. kesäkuuta 2012

Kuvapläjäys

Mitään kummoista ei ole oikeen tapahtunut. Ollaan Lissun kanssa oltu parit agitreenit nyt pois ja lomailtu ansaitusti. Koirat on viettäneet maalaiselämää kun oltiin reilu viikko mun vanhemmilla asumassa, kun he olivat Ranskassa. Hoidin samalla Sylviä ja Salla ja Edi oli myös juhannuksen meidän kanssa.
Sitten hieman ikävempiä uutisia: Sakulla on taas ollut kummallista kipuilua, ja eläinlääkärissä käytiin ottamassa selästä ja lonkista kuvat. Mitään niistä ei kuitenkaan löytynyt. Mulla ois kuvat cd.llä. Täytyy varmaan tänne laittaa ne myös esille, jos joku kuitenkin niistä jotain löytäisi. Jokatapauksessa ajattelin kuitenkin lähettää ne jollekkin spesialistille katsottavaksi vielä ihan varmuudenvuoksi. No löytyi siitä koirasta sitten jotain vikaa kuitenkin, virtsassa oli sakkaa ja oksalaattikiteitä. Nyt syödään kuuriluontoisesti Hill'sin U/D ruokaa. Jatkoruokinnasta ei ole vielä mitään hajua, joku ruoka tuolle nyt kuitenkin pitäisi löytää. Eturauhanen oli kuitenkin ok, joten eturauhastulehdus se ei nyt ollut vaikka lääkäri aluksi sitä epäili. Nyt Saku on siis tulehduskipulääkekuurilla ja syö antibiootteja sen kolme viikkoa. Saa nähdä pitääkö tässä vielä magneettikuviin lähteä tuon kanssa..no ainakin osteopaatille pitäisi se nyt pikapuoliin viedä.
Se niistä ikävistä uutisista. Siirrytään iloisiin..
Sylvin kanssa oltiin viime viikolla sen ensimmäisessä mätsärissä, ja Syltty otti ja repäisi ollen koko mätsärin BIS5 !! Tänään olisi edessä sitten Syltyn toinen mätsäri :)

Mutta nyt niitä kuvia: Ensin koirista

Söpö pinserituijotusSlurps!

Vesihiiviö

Pojat retkellä

Räyh!!


Tuulitukka


Neiti kesäheinä


Tässä vielä Sylvi mätsärissä:


Innostuin myös kuvailemaan kissoja isän luon alkukesästä :)

Hopsu

Killi

Ystävykset

catfight

Merri

Norjalaisen tuima katse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti