torstai 9. elokuuta 2012

Kuopion kolmipäiväinen

Viime viikonloppu siis hurahti Kuopiossa, kolme päivää Inttinäyttelyitä. Lissu tosin oli kehässä vain lauantaina ja sunnuntaina. Mulla oli ns. "vastuullani" Lissun veli Hatti viikonlopun ajan ja kyllä mä vaan sitten tykkään siitä koirasta! Jotenkin oon niin tykästynyt tollasiin vahvoihin luonteisiin. Hatti oli oikein kiltisti siskonsa kanssa koko viikonlopun, aamulla oli aina kiva herätä siihen, että Hatti hyppäsi mun päälle sänkyyn kun niillä oli Lissun kanssa aamuleikit meneillään ;) Onneksi ne tulee Lissun kanssa niin hyvin toimeen vaikka kumpikin on maailman itsepäisempiä ja kovaluontoisia. Sisarukset <3 p="p">
No Lissu siis sai lauantaina avoimesta luokasta sileen ERIn, sunnuntaina se oli avoimen luokan toinen ERInomaisella. Parasnarttu kisassakin se oli vielä viiden viimeisen joukossa. Tuomarina toimi sunnuntaina Tamas Jakkel Unkarista. Hän tykkäsi Lissusta todella paljon, mutta tuli sitten sanomaan mulle että värin takia jäi luokkavoitto saamatta. No se väri on mikä on eikä siitä muuksi muutu. Mutta oon niiiiin tyytyväinen kun tuomari joka mun mielestä osaa arvostella hyvin ja tietää miltä dalmiksen kuuluu näyttää osasi arvostaa meidän Lissuakin! 
Hatti sai perjantaina ja lauantaina sileet ERIt valioluokasta, sunnuntaina Hatti oli sitten PU3 ja sai Vara-CACIBin. 
Pääsin myös lauantaina ja sunnuntaina todella ihanan dalmisnarttu Rosan (Beloe Zoloto Desert Rose) hihnanpäähän kehään. Lauantaina tulos oli ERI/2 ja SA junnuluokasta. Sunnuntaina taas ERI/1 SA ja PN2 :)
Ennenkaikkea viikonloppu oli oikein mahtava ja mikä parempaa sen sai viettää mitä mahatavimmassa seurassa. Kiitos Niina, Tiina, Mette, Marjo ja Toffe. Sekä kaikki kehänlaidalla olleet ystävät :) 

Mulla ei valitettavasti ollu kameraa mukana, mutta Tiina oli saanut napattua musta ja kauniista Rosasta kivan kuvan:


Tiistaina oltiin agilityn epiksissä ja juostiin Lissun kanssa kolme rataa, niistä sitten enemmän kun saan Annelta videot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti