perjantai 20. maaliskuuta 2015

Mitä kuuluu harrastusrintamalle?

Oon kyllä niin totaalisen huono päivittämään blogia. Enään en edes lupaa, että yritän päivitellä useammin.

Mitäs meille sitten kuuluu? 
No Lissun kanssa ollaan tehty aikalailla paljolti tokon seuraamista, käännöksiä ja pysähdyksiä. Seuraaminen on useimmiten tosi hienoa ja tiivistä. Välillä sitten pilkulla on niin paljon intoa, että poikitellaan ja edistetään. useimmiten kerran tai pari huomauttaminen asiasta auttaa. Viime treenissä se ennen täyskäännöstä se jäi seisomaan. Tiedä sitten onko jotain vaikutusta sillä, että ollaan tehty aikalailla liikkeestä seisomista kun se on olut kaikista epävarmin liike. Laura kyllä sanoi, että olin itse hidastanut sen verran tahtia, että saattoi lukea siitäkin sen seisomiseksi. No huomenna on taas treenin vuoro niin täytyy katsoa millä mallilla hommat on. Olis kiva saada se toukokuulle kokeeseen, Kotona oon tehnyt paljon paikkamakuuharkkaa aamuruoan kanssa. Siis kummallekin tytölle. Heitellyt leluja, hihkunut, viheltänyt, kutsunut niitä nimeltä. Ja kun ne on pysyneet ottamatta häiriötä vapautus ruoalle. Piinan kanssa ollaan tehty myös paikkaistumisia, kun se on ruvennut vähän ennakoimaan maahan menoa.
Piina on tehnyt seuraamisen kestävyyttä ja ollaan harjoiteltu vähän tiiviimpiä käännöksiä kun se on ollut mun mielestä vähän väljä. Jospa sitä vois ruveta tiirailemaan BH koetta kesälle. Pikkuinen rupeaa olemaan seuraamisen käännöksiä ja hyppyä vaille valmis kokeeseen. tai no, jos nyt halutaan täydellisiä olla niin onhan liikkeestä seisomisessa vielä hiukka työtä. Mikäköhän siinä on etten osaa koirilleni sitä opettaa kunnolla?

No Mitäs muuta..?
Aksaa on tehty. Ollaan Piinan kanssa Elinan junnukoiraryhmässä JATilla. Nyt on tehty kontaktitreeniä ja pujottelun alkeita. Nopeesti se oppii kun vaan itse muistaa pitää kriteereistä kiinni. Viime tiistaina oli valssitreeniä ja ekalla puoliskolla Piina oli ihan sikahyvä! Okei, olin itsekin ihan hyvä. Tokalla puoliskolla sain treenikaverereilta palautetta, että löysäilin ja lässytin koiralle, jotenka sekään ei ottanut tosissaan. Eli täytyy vaan muistaa, et jos oma vire ei ole kohdillaan niin sillon ei ole myöskään koirankaan. Ainakaan tässä vaiheessa kun se ei ole täysillä vielä syttynyt hommaan. Täytyy saada Piinan treeneistä jotain videomatskua pikapuoliin. 
Lissun kanssa on tehty nyt muutamat kerrat kontaktitreeniä namitargetin kanssa. Hyvin menee. radan yhteyteen en ole vielä ottanut niitä, mutta jos vaikka tänään kävis kokeilemassa. Viikon päästä ois kisat ja kaks agirataa tiedossa. Jospa sieltä se menolippu kuninkuusluokkaankin tulisi? Sitä lähdetään nyt ainakin tavoittelamaan. Käytiin viime maanantaina vetämässä pieni putkiralli JATin möllikisoissa. Hauskaa oli, vaikka virheittä ei selvittykään. tarkoitus oli pitää vain hauskaa ja se onnistui täydellisesti. Video alla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti