tiistai 30. lokakuuta 2012

Porokoiria

Viikonloppu meni isän luona Parkanossa oleillessa. Lauantaina käytiin porokoira Venlan (Pihlajamäen Lovetar) kanssa näyttelyssä Seinäjoella. Tuloksena EH/2. Tuomarin mukaan Venla on todella lupaava narttu, mutta se tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen. Turkista tuli sanomista (pohjavilla puuttuu). Venla tarvitsisi massaa ja lihaksia. On vissiin nuo porokoirat muutenkin aika hitaasti kehittyviä koiria. 
Katsotaan nyt jos Venlan seuraavaksi ilmoittaisi Turun näyttelyyn tammikuun lopulle, jos sieltä ei mitään tulosta tule niin minun puolestani koiran voisi jättää kasvamaan hetkeksi. Se kun ion vähän sellainen pentumaisen löysä vielä :)
Näyttelyssä näimme myös Niinan ja Hellun Douglasin kanssa. Yks mun ihan ykkössuosikkidalmiksista eli Douglas, oli paras uros, sai sertin ja oli vielä rotunsa paras! Myöhemmin Dougie räjäytti potin ollen 6 ryhmän paras! Superisti onnea Niinalle ja Hellulle!

Sunnuntaina porokoirat ulkoilivat pellolla, ja sain muutaman ihan kivan kuvan Rekusta ja Venlasta. Kyllä oli porkkiksilla kivaa kun sai juosta lumisella pellolla. Tuli myös kuvattua isän suomenhovesta ja yksi onnistunut räpsy myös kissa Hopsusta tallentui kameralle.

Pidemmittä puheitta, tässä kuvasatoa:


Venlan tyylinäyte lumeensukeltamisesta!

Heppakin oli iloinen kun pääsi hankeen juoksemaan.

Hopsu oli onnellinen kun sai loikoilla sisätiloissa.


Yksi kuva vielä Sakusta:

Olimme myös toissaviikola ACEn agikurssilla, mutta kirjoittelen siitä lisää kun saan videot muokattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti