tiistai 20. syyskuuta 2011

Agilitykuulumisia

Eilen oli kolmannet jatko2 ryhmän agitreenit. Lissu teki superhienosti pientä radanpätkää, jolla harjoiteltiin ohajusta ja hieman ohjauskuvioita. Olin treenien jälkeen todella tyytyväinen suorituksiimme, kyllä siitä vielä oiva kisakaveri tulee :) Sain myös pari kehotusta osallistua sen kanssa ensi maanantaina järjestettävien JATpailujen (epäviralliset kisat) mölliluokkaan. Saa nähdä uskallanko, en tiedä onko mun luotto tohon koiraan vielä niin hyvä. Siellä kuitenkin on paljon koiria ja ihmisiä. 
Tehtiin myös keppejä ja Lissu hahmottaa jo tosi hyvin ne vaikka en sitä ohjaaa niille. Osaa itse hakea erilaisista kulmista, mutta rytmi ei ole vielä oikein kohdallaan. Jatkamme vielä siis kuudella kepillä ja kun koiralla on rytmi kohdallaan ja tarpeeksi vauhtia, lisätään keppejä. 
Tämän näköinen pätkä meillä oli eilen treenattavana:

Ensin tehtiin niin että koira jätettiin ykkösen taakse, ja itse kävelin kakkoselle, koiralle lähtölupa ja suoraan putkeen. Tämän koko ajan pysyin ns. esteiden sisäringissä. Tämä meni ihan helposti. Toinen kokeilu samanlailla mutta nyt piti tehdä takaaleikkaus 5. ja 6. välillä. Hyvin onnistui tämäkin. Sitten kolmas, alku samalla tavalla mutta koiran ollessa putkessa itse piti ehtiä 4. ja 5. välille ulkopuolelle. Ensimmäisellä kerralla ei ihan itsellä riittänyt aika ja meinasin törmätä aidan siipeen. Toisella yrittämällä meni loistavasti vaikka 6. rima putosikin. Neljäs kokeilu niin että lähdettiin koiran kanssa samaan aikaan ja itse olin ulkopuolella. 2. ja 3. väliin takaaleikkaus, siitä juoksujalkaa neloselle ja 5. ja 6. väliin takaaleikkaus. Tämä viimeinen onnistui todella hyvin. Ja siihen jätettiin. On se Lissu niin hieno <3

Mutta se agilitytreeneistä. Oltii toki siellä Porvoossa näyttelyssäkin. Päivä meni Lissun osalta ihan yli odotusten, se kun on koira joka ei koskaan ole noissa mittelöissä pärjännyt. Neiti on tuomareiden mielestä aina liian raskaasti pilkuttunut. Tälläkin kertaa pilkutusksesta oli maininta arvostelussa mutta silti todella suuresta narttujen avoimesta luokasta tuomarimme Tanya Ahlmann-Stockmari sijoitti Lissun luokan toiseksi laatumaininnalla erinomainen. Lissu sai vielä SA.n ja Varasertin! Olin enemmän kuin tyytyväinen. Mukana oli myös Lissun veli Hatti, joka oli PU3. Suunnitelmissa oli , että Lissu jää nyt sitten näyttelytauolle hyvin hyvin pitkäksi aikaa, mutta ajattelin sen nyt kuitenkin sitten Jyväskylään ilmoittaa toiselle päivälle. Saku ilmoitetaan Seinäjoelle, jonne pikkuVenlakin tulee :) Venlan ensiesiintymiseen ei ole enään kuin kaksi viikkoa. odotan jo hyvin innoissani tätä debyyttiä. Viikonloppuna olimmekin isän luona ja sain vähnä samalla harjoiteltua Venlan kanssa. Hampaiden näyttäminen on vielä vähän takkuista mutta muuten Vee osaa käyttäytyä oikein nätisti jo.
Tässä jokunen kuva neitokaisesta jolla ikää 6kk.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti