torstai 6. lokakuuta 2011

Agilityä

Viime viikolla käytiin keskiviikkona omatoimisesti treenaamassa hallilla. Seurana meillä oli Sanna ja grosspitz Betty. Tein Lissun kanssa kahta erinlaista radanpätkää. Lissu teki taas niiiin loistavasti, että mulla oli ihgan supertyytyväinen olo treenien jälkeen. Ollaan kehitytty kontakteilla tosi paljon ja Lissun kanssa voisi jopa osallistu kisoihinkin jo, jos vaan saataisiin kepit toimimaan. No harjoitus tekee mestarin. Tässä meidän eka rata.

Eka rata meni tosi hienosti. mulle tuli vaan hirveä kiire ehtiä vitoselle ennen kuin Lissu tuli putkesta. Sai juosta ihan tosissaan. Täytyy itekin ruveta tekemään juoksulenkkejä, niin jospa se omakin kunto kohenisi :D


Nää mun piirrustukset on tosi mahtavia :D 
Tää toinen rata meni myös tosi kivasti. Jätin Lissun istumaan ykkösen taakse ja itse kävelin kakkosen ja kolmosen väliin, josta kutsu koiralle. Eka ongelma tuli vasta kasin ja ysin välilel, koska Lissu olis halunnut mennä kolmoselle kasin jälkeen. Täytyi kovasti sanoa että TÄÄLLÄ että Lissu älys menosuunnan. No omassa ohjauksessa ois tietty hiomista paljonkin. kai se koira ymmärtää väärin jos teet itse väärin :D

Maanantaina meillä oli sitten jatko2 ryhmän treenit ja illan ohjelmassa oli ohjauskuvioiden harjoittelua. Harjoiteltiin valssia ja persjättöä. Persjättö sujui ihan mahtavan hyvin. Valssissa mulla itselläni oli vähän vaikeuksia, mutta saatiin kuitenkin ihan hyvä yritys lopuksi. Ongelmia tulee heti jos koiran kanssa pitäis lähtee samanaikaan. Mä en vaan millään ehdi ohjata koiraa, kun se on mua niiin paljon nopeampi. Ja Lissu jää sitten aina odottelemaan ja tekee omia esteitään :D no ei muuta kuin kuintoa alle vain.

Sunnuntaina olin siellä pentunäyttelyssä Venlan kanssa. Venla esiintyi tosi hienosti, vaikak esittäjällä oli hieman heikko olo edellisillasta :D Venla ei sijoittunut mutta arvostelu oli tosi kiva. Tästä on hyvä jatkaa seinäjoelle sitten isompien pentujen luokkaan.

Lisää juttua sitten ens viikon alussa kun ollaan käyty toikakroimassa Lissun kanssa luonnetesti muuramessa sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti