tiistai 30. marraskuuta 2010

Koirat uimassa ja muuta mukavaa

Pari viikkoa sitten käytiin koirien kanssa testaamassa uusi Leppävedelle tullut koirauimala Koirasportti.
Lissu pääsi uimaan ensiksi, vaikka neiti onkin kesällä oikea vesipeto ei se uiminen altaassa ollutkaan ihan niin helppo nakki kuin kuvittelin. Hetken aikaa uiskenneltuaan Lissu kyllä tajusi asian, mutta aina välillä oli kova kiire pois altaasta. Huomasi että kyllä tuo uiminen ottaa koiran kunnon päälle ihan erinlailla kuin lenkkeily. Lissu puuskutti hiukan aina rampille takaisin päästyään, mutta hengitys tasaantui yllättävän nopeasti.
Saku puolestaan oli kuin aaven nähnyt jouduttuaan veteen, koiran silmät oli kuin lautaset altaaseen jouduttuaan :D Pahemmin ei ukko välittänyt tuosta uimisesta, mutta halusin viedä senkin sinne että oppisi uimaan kunnolla. Saku ei ole osannut aiemmin uida kunnolla. Se ei osaa käyttää takajalkojaan, vaan pitää ne koukussa ja yrittää uida pelkillä etujaloilla, ja koska tällä tavallahan ei pinnalla pysy niin poika menee paniikkiin ja rupeaa hirveästi räpiköimään. Nyt altaassa oltiin pelastusliivit päällä ja osasihan se ukkeli käyttää niitä koipiaan kun ensin vähän avitti. Ensi maanantaina olisi tarkoitus mennä pelkän Sakun kanssa uimaan, koska Lissu aloitti juoksunsa.

Uskon että tuosta uimisesta tulee ihan vakiojuttu meille, se vahvistaa hyvin lihaksia, niitäkin jotka ei vahvistu pelkällä lenkkeilyllä.

Niin ja tosiaan Lissu aloitti juoksunsa viime viikolla. Olin ihan siinä uskossa että se tekee juoksun vasta keväällä. Kun oli vähän tarkoitus että se saisi sitten miesvieraan ja hyvällä tuurilla olisi sitten kesällä tehnyt dalluvauvvoja :D no nyt täytyy odottaa sitten seuraavaa juoksua. Juoksun loputtua vien sen sitten lonkkakuvauksiin, täytyy toivoa että ne on kunnossa :)

Loppuun kuvat meidän lapsosista uiskentelemassa.

Ylhäällä olevassa kuvassa Saku uiskentelemassa ja alemmassa Lissun ihanat sammakkoreidet ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti