tiistai 9. marraskuuta 2010

Arkiaskareita

Onpas taas kulunut aikaa viime kirjoituksesta. Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut, käyn koulua ja yritän tiputtaa painoa. Kovasti ollaan lenkkeilty ja yritän syödä kevyemmin ja useampia kertoja päivässä.

Harrastusrintamalla on ollut aika hiljaista, toko maistuu ihan puulta, ei vain jostain sysytä innosta tippakaan, pitäisi jostain saada piristystä tohon treenaamiseen. Ihan itkettää kun ei kehitytä lajissa, eihän se koira treenaamatta opi asioita. Ei vain kiinnosta lähteä kentälle :( Agilityyn olisi innostusta mutta ei ole sisäpaikkaa missä treenata, ja noille kursseille ilmoittautuakseen täytyis olla rahaa, jota mulla ei ole todellakaan yhtään ylimääräistä.

Viikonloppuna on Jyväskylän KV näyttely johon olen ilmoittanut kummankin koiran, tuomarina meillä on Kari Järvinen. Näyttelyyn on ilmoitettu 56 dallua :O Lissuhan on ollut Järvisen arvioitavana mv.ssä bratislavassa viime vuonna, ja kyllähän se silloin tykkäsi Lissusta, arvostelussa ei ollut juuri mitään muuta huonoa kuin sen epäpuhtaat pilkut, ja täytyy todeta että sitä ne ovat vieläkin, mutta mennään nyt katsomaan josko sieltä edes eri saataisiin. Toivon kovasti että Saku saisi hyvän arvostelun, sillä tosin on tuota ihottumaa kesän uimareissuilta vielä himpun verran, mutta se nyt on asia jolle ei voi mitään. Lissukin menee lonkkakuviin joulukuussa Kristan Olgan kanssa samaan aikaan. Toivotaan että tytöillä on lonkat priimakunnossa :)

Palaan asiaan näyttelyn jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti