torstai 30. huhtikuuta 2015

On se jännää

Sunnuntain koe jännittää ihan hitsin paljon. Mun eka kerta tokokokeessa, samoin koiran. Tän aamun aamuruokatokot meni ainakin aivan nappiin, mutta saa nähdä mikä Piinan mieli on sitten sunnuntaina. Ottaako se mun jännityksestä painetta (se kyllä harvoin ottaa painetta mistään, joten epätodennäköistä) ja pilaako se sitten suorituksen. Eniten jännitän liikkeiden välisiä siirtymisiä, kun sen vire saattaa vähän laskea. Mutta täytyy muistaa siltä omalta jännittämiseltä kehua ja innostaa koiraa :)

Meillä oli tiistaina aksatreenit ja tehtiin rataa. En vaan nyt jostain syystä saa videota ladattua youtubeen joten laitan sen joskus myöhemmin. Piina oli kyllä ihan mahtava. Rengas oli ekaa kertaa radalla, mutta hyvin likka handlas senkin. 
Ratapiirros näytti tältä:
 
Piinan kanssa tehtiin rata ilman A.ta, koska se ei ole tehnyt sitä vielä kokonaisena. Joten putkesta nro 11. suunnattiin suoraan loppusuoralle. Vaikein kohta radassa oli mielestäni 2-3 esteväli. Piinan kanssa toimi vastaanottovalssi, mutta Wukin kanssa ei. Wuki valui aina selän taakse valssissa joten palkattiin sitten muutama kerta oikealle puolelle tulosta. Testattiin sitten niistolla ja se toimi paremmin, mutta en ollut siihenkään hirveän tyytyväinen. Muutenhan rata olikin aika simppeli. Pituudelle piti muistaa vähän törkätä, kun Piina ei osaa oikein vielä hakea tarpeeksi hyvin esteitä jotka ovat pois linjalta. Wukin erikoisesteosaaminen oli vähän huonoa, se mm. hyppi pituuden päälle. Otettiin sille ihan pelkkää pituutta ja palkka siitä. Loppusuoralla ohjaaja taas mokaili eikä juossut tarpeeksi ja koirat jäi kumpikin vähän kattelemaan et mihin sitten. Toisella kerralla sitten tarkoituksella jätätin ja Aino palkkas irtoamisesta. Mutta täytyy silti opetella juoksemaan (sanon näin jokaisen treenin jälkeen). 

Lissu taukoilee nyt kun tuntuu olevan vähän jumissa. Piti ilmoittaa se 9.5 JATin kisoihin, mutta se jää nyt välistä. Katotaan sitä viimeisen LUVAn metsästystä sitten kesäkuussa. Viikon päästä pääsee Lissu sitten kraniokäsittelyyn. 

Viime yön satelikin sitten lunta joten tänään näytti tältä:


Niin että hyvää toukokuun alkua ja vappua vaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti