tiistai 19. elokuuta 2014

Syksyn tuloa

Niin ne viikot vaan vierii ja kesä on kohta ohitse. Tai no, ilmojen puolesta se taitaa jo olla ohitse. Täällä on ainakin pari päivää ollut nyt aika kylmä ja vettä sadellut. Mutta ei pidä valittaa! Mä ainakin pidän syksystä, silloin kun on kuivaa :D 
Nyt ei ole tullut hirveästi kirjoiteltua, mutta ollaan treenattu, ja vieläpä tokoa. Mulla on tällä hetkellä agia kohtaan joku masennuskausi meneillään. ei vain yksikertaisesti huvita treenata. meinasin siitäkin huolimatta ilmoittaa Lissun 12.pv agikisoihin Laukaaseen. kahdet möllikisat ollaan maaliskuun jälkeen käyty, ja kummassakin kontaktit meni sikailemiseksi, joten kovin korkealla mulla ei kisatavoitteet nyt ole. Kunhan on nätit kontaktit niin oon tyytyväinen. 
No tokossa taas menee mahtavasti. Lissun kanssa hiotaan jääviä ja estehyppyä, sekä paikkistreeniä aina kun saadaan vaan tarpeeksi porukkaa. Ehkä me vielä tän vuoden puolella päästään kokeeseen...
Piina taas on tehnyt tarjoamisen kautta vaikka mitä. Miten voikaan olla pieni bordercollie niin fiksu?! Seuraamista, perusasentoa, 2on2offia, temppuja yms. Oon vaan päivä päivältä onnellisempi tosta pienestä touhottajasta. Piina on tähän mennessä ollut aivan täysin alustavarma, mikään mille se astuu ei saa sitä epäröimään. Piinan kanssa treenataan nyt Etoelävän kisaamaan tähtäävien  pentujen tokoryhmässä. Opetus on ollut todella hyvää ja ollaan menty paljon eteenpäin. Seuraavalla agijaksolla aloitetaankin penturyhmässä. Vaikka ollaankin jotain jo tehty itsekseen, on tosi kiva päästä ryhmään oppimaan juttuja. 

En ole nyt kotikoneella, joten kuvien lisäys ei onnistu. Mutta tässä nyt yksi tänä aamuna kuvattu pieni videoklippi Piinan seuraamisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti