perjantai 28. maaliskuuta 2014

Uusia tuulia

Meillä oli netti poikki pitkän aikaa enkä sitten jaksanut kännykällä päivittää blogia, jote siitä tämän pitkä hiljaiselo.
Harrastusrintamalla ei kyllä ole ollut hiljaista tai elämässä muutenkaan.
Lissun kanssa käytiin Vitikaisen Tiian valmennus loppuun ja aloitettiin Jyvälän kansalaisopiston BH-kurssi jossa kouluttajana toimii taas Elli. Tähtäimenä siis on että päästäisiin BH koe tänä vuonna läpi.

Muutoksia on tapahtunut elämässä noin muutenkin. Lopetin koulun aikuisopistossa ja aloitin oppisopimuskoulutuksen Aholan lammastilalla. Musta pitäisi siis tulla eläintenhoitaja parin vuoden päästä. On ihan  mahatava tunne kun pääsi tekemään vihdoinkin sitä mitä haluaa.
Muutoksia tapahtuu myös meidän lauaman elossa kun touko-keäskuun vaihteessa meille astelee uusi kauan odotettu lauamanjäsen. Mutta kirjoittelen siitä sitten kun sen aika on.

Tässä nyt kuitenkin jotain videomaistiaisia helmikuun valmennuksesta. Ohjauksissa on kyllä paljon hiomisen varaa ja liikettäkin saisi ohjaajalla olla runsaasti enemmän. Mutta pääasia on että Lissu on aivan super! Mulla on muitakin valmennuskertoja videokameralla sekä jotain tokojuttuja, mutta laittelen niitä sitten paremmalla ajalla.




Sitten loppukevennykseksi vielä hieman kuvia lenkeiltä. (kuvat saa tuttuun tapaan klikkaamalla suuremmiksi)


Riikan Pyry

Karon Ilmi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti