tiistai 17. toukokuuta 2016

Ei niin kivoja uutisia

Lissu teki tässä vähän aikaa sitten pikavisiitin eläinlääkäriin. Hammaskivenpoiston yhteydessä kuvailtiin sitten vähän selkää ja sieltähän paljastuikin vähän ikäviä uutisia. Spondyloosi on edennyt joiltain kohdin aika hurjasti, mutta joiltain osin valitettavasti ei. Ja valitettavaahan siinä on se, että se saattaa aiheuttaa kipua. 


  
Ylimmäisessä kuvassa ei oo nähtävillä L7 ja S1 välillä juuri mitään, ehkä aavistuksen piikkiä, mutta ei pahan näköisesti. Eka kuva on siis otettu 28.11.2014 ja toinen kuva 26.4.2016. Alemmassa kuvassa on silloittunut tuo L7 ja S1 väli. Hyvä sinänsä, että se on sillottunut, mutta huomaa kyllä mm. Lissun uintitekniikasta, että se väli ei ole entisenlainen. Piikkiähän tuolla on sitten enemmänkin lannerangassa, mutta eniten tietty huolestuttaa tuo R12 ja R13 väli, joka on samanlainen kuin ekassakin kuvassa. Eli tässä puolentoistavuoden aikana se ei ole muuttunut minkäänlaiseksi ja saattaa olla ettei ikinä muutukaan. Kipuahan se siis tulee aiheuttamaan mitä todennököisemmin. 
Onneksi ollaan agility jo kuopattu harrastuksista, muuten toki elellään aivan normaalisti. Koiraa ei kyllä mihinkään pumpuliin kääritä ja se saa mennä ja touhottaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti