maanantai 3. elokuuta 2015

Vielä on kesää jäljellä...

Koko kesä on mennyt ihan hujauksessa ohi. Tai no, onhan tässä vielä kesää jäljellä, mutta vähiin käy. Päivitykset laahaa pahasti jäljessä joten tässä vain sellainen pieni pikakatsaus tekemisiin.

Lissun kanssa on taas aloitettu aksan treenaaminen ja 23.8. startataan LAUKAn kisoissa. Kaksi tokokoetta ollaan myöskin käyty. Pieksämäeltä saatiin Alo2, paria pistettä vaille ykkönen. Laukaan kokeesta viikko sitten haettiin Alo3 132p, ei halunnut dalmis tehdä tasonsa mukaan ja nousi paikkamakuustakin, koska sade. 

Piinan kanssa ei oo touhuttu juuri mitään. Juoksujen jälkeen se on tehnyt valeraskautta, mutta viime viikon aksatreeneissä se oli jo ihan ok. Aloitellaan pikkuhiljaa aksajuttuja suuremmalla innolla, mutta tokot jätetään suosiolla vielä myöhemmäksi.

Wukin kanssa ollaan treenattu aksajutuista oikeastaan vain keppejä ja puomin alastulokontaktia. Hyvin edistyy. Tokopuolella on käyty hakemassa Pieksämäeltä yksi Avo2, puoltoista pistettä vaille ykkönen ja Laukaan piirinmestaruuksista vihdoin se Avo1. Joten nyt treenaillaan voittajan uusien sääbtöjen mukaisia liikkeitä ja katellaan josko loppuvuodesta tai ens vuoden puolella uskallettais kokeilla kokeessakin niiden toimivuutta. Wukin ois kans tarkoitus kisata aksassa 23.8.

Piina ja Wuki kävi myös SBCAKin erikoisnäyttelyssä. Piinalle H, mitäänsanomattomalla arvostelulla ja Wukille ERI ja luokkasijoitus nro 4. Kivan arvostelun poitsu sai. 

Janika, Markus, Tiina ja Milla oli meillä yötä viikonlopun ja saatiinkin näin nätti ryhmäpotretti aikaiseksi.


Ensi viikonloppu meneekin huippuseurassa ja huippukouluttajien opissa Kennelpäivillä Inkoossa. Niiden jälkeen sitten enemmän juttua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti