keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tokotiistai

Hirveästä flunssasta huolimatta lähdin töiden jälkeen treenaamaan koirat. Käytiin killerin isolla parkkiksella, josta sainkin sitten ennen treenaamista kerätä pussillisen lasinsiruja. Treenattiin vielä varmuuden vuoksi vähän reunemmassa. Kyllä pistää ärsyttämään tollanen idiootti käytös.

Piina teki ensin. Vire oli ihan huisin hyvä ja seuraaminen liki täydellistä! Seuraamisen jälkeen luoksetulo, hienosti tuli eteen ja vapautin siinä, ettei tule nyt ideaa tulla edes sivulle. Sitten liikkeestä maahanmeno, joka oli Piinan tapaan todella hyvä. Sitten liikkeestä seisominen ja loistava sekin! Otin vielä uuden luoksetulon ja vauhti vain kasvoi, hieno juttu. Sitten leikittiin ja pidettiin kivaa. Juomakupille ja autoon :)

Seuraavana teki Wuki. Aiheena oli tänään luoksetulon stoppi. Eka pari läpijuoksua, että löydettiin taas vauhti. Viime kerralla jäi vähän aijjaamaan takapalkkaa, joten otin varman päälle. Sitten yks tosi voimakas vartaloapu luoksarin stoppiin, vähän hiipi edelleen. Kokeilin sitten niin että voimakas käsiapu ja palkka lentää, toimi! Toinen samanlainen joka oli vähintäänkin yhtä hyvä. Ja sitten vielä yks läpijuoksu. Viimeisenä tehtiin vielä pari noutoa patukan kanssa. Palautus on ollut välillä hieman varovainen, joten haettiin vauhtia ja nopeaa eteenistumista. Toimi patukan kanssa kyllä nyt hyvin. Kokeillaan seuraavan kerran kapulan kanssa. 

Lissu tekikin sitten liikkeestä seisomisia. Ensin niin, että kierrätin ämpärin ympäri ja siitä käsky. Nakkis lenti pysähdyksestä. Sitten niin että ite peruuttelin ja koira tuli mukana, ja käsky ja taas lenti nakkia pysähdyksestä. Sitten kerta kokeenomaisena liikkeenä ja tadaa!! Sehän osas! Jätettiin sitten siihen. Palkka autolta ja koko lauma vielä jäähkälle. 

Tänään tuli taas sellainen olo, että on mulla vaan hienot koirat! 

Piinalla oli tänään myös aksatreenit. Ite en flunssan takia juossut, joten Laura teki Piinan kanssa. Aiheena oli päällejuoksut. Muutaman kerran palkka ohjaukseen tulemisesta ja homma sujuikin sitten ihan hienosti. Olipa kyllä kiva nähdä ona koira tekemässä jonkun muun kanssa.  Piinalle on tullut mukavasti vauhtia ja se hyppää nyt nelivitosia rimoja. Meinaan nostaa rimoja (mikäli siihen on koskaan tarvetta ;) ) vasta virallisen mittauttamisen jälkeen.
Tein ite Piinan kanssa sitten vielä keppejä ja puomia. Se tekee puomia nyt kokonaisena ja hyvin rupeaa sekin sujumaan. Tänään oli jo rohkeutta ja vauhtiakin mukana. Kepeiltä oli viimeksi poissa jo yksi ohjurikin, mutta en tänään enään muistanut sitä niin oli sitten vielä kaikki paikallaan. Nyt pitäis vaan löytää sitä rytmiä jo pujotteluun. 

Täällä on ollut ihania ilmoja ja kaikki kolme on käyneet jo uimassakin. Lissu tosin vain yhden kerran. Piina muutaman kerran ja se kahlailee lisäksi tosi paljon. Wuki taas ui pitkiä lenkkejä yksinään ja hyppii pommilla veteen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti