tiistai 8. helmikuuta 2011

Helmikuun hankia


Hankia kertakaikkiaan, lunta tulee koko aika lisää, eikö jo rupeis riittämään :O
Kaikennäköistä on tapahtunut tässä viime aikoina, olen vaan ollut niin laiska etten ole jaksanut kirjoitella tänne.

Tammikuun lopussa käytiin viettämässä viikonloppu Turussa Marikan luona. Lissu osallistui myös Turun näyttelyyn, tulos oli AVO ERI/4. SA.ta emme saaneet. Tuomarimme Elina Haapaniemi kävi sitten kertomassa vielä mulle, että koira on hänen mielestään todella kaunis, mutta liian raskaasti värittynyt. Mistäköhän noita pilkkuja saisi vähennettyä :D Arvostelu oli myös todella mukavaa luettavaa, valitettavasti hukkasin sen jo johonkin, muuten olisin kirjoittanut tänne näkyville sen.

Ollaan myös käyty isän luona ja Wilma-heppa siellä vain paisuu paisumistaan, toivotaan että kesällä saadaan terve ja vanttera varsa :)

Vinkkasin tuossa pari viikkoa sitten kaverille aikuisesta dallu-uroksesta joka etsii kotia. Ilokseni Tuomas ja Nea tykästyivät Krusher-ukkeliin! Krusher muuttaa heille vielä tämän kuun aikana, saa Lissukin sitten uuden leikkikaverin. Kaikkea hyvää matkallenne Krusherin kanssa.

Viime viikolla kävin Lissun kanssa JATin (Jyväskylän Agility Team) alkeiskurssin hallittavuustestissä, ja testi meni paremmin kuin hyvin. Tänään sitten pääsemme ekaa kertaa agilityn pariin ihan oikean seuran jäseninä ja ohjatuissa treeneissä. Olen ihan innoissani ja uskon että Lissusta saattaa vielä jotain tullakkin tämän lajin parissa :D

myös meidän lomamatkamme lähenee kovaa vauhtia. Lähdemme siis 27.2. Sveitsin Laax nimiseen kohteeseen, siellä viikon verran lumilautailua ja hyvää ruokaa, täytyy tosin mkuistaa ettei ahmi mitään roskaruokaa, laihis kun on edelleenkin meneillään (ja jatkuu varmasti loppuelämän ajan :D ). Pois tulemme 7.3. Lissu on hoidossa viikon Sannan luona Keuruulla Titta samojedin kaverina ja Saku menee Einen hoiviin reissun ajaksi. Odotan reissua ihan hirveästi :)

Myös tänä talvena on jotain kuvia tullut räpsittyä, aurinkoisia kelejä on ollut todella vähän mutta tässä jotain satoa:

Lissu Turun KV näyttelyssäEi kommentteja:

Lähetä kommentti