keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Turhaa höpinää :)

On taas viime jutusta kulunut tovi, pahoitteluni siitä. Elämässä ei nyt ole tapahtunut oikein mitään kummallista. Tampereen jälkeen ei olla käyty näyttelyissäkään. Sakun kanssa oli tarkoitus lähteä tanskaan maailmanvoittajanäyttelyyn, mutta allekirjoittanut oli unohtanut rokottaa koiransa, joten rabies meni viikkoa ennen vanhaksi kun olin sitten viemässä koiraa vasta-aine testeihin ja uudelle rokotukselle. Harmittaa kyllä suuresti, mutta ehkäpä lähdemme sitten syksyllä sloveniaan euroopanvoittajaan :)

Lumet on nyt onneksi sulanut pois, ja pääsee taas treenailemaan agilityä. Olen ihan innoissani että pääsen Lissun kanssa nyt kunnolla harjoittelemaan koska viime kesänä se oli vielä niin pieni että ei otettu kuin paria kontaktiestettä ja syksyllä matalia hyppyjä. Sakun kanssa alkaa myös kunnon tehotreenaus, niin tokossa kuin agissakin. Lissun kanssa on myös avattu jälkikausi, tyttö oli ihan innoissaan, joten tätä myös lisää.

Itselläni alkaa kesäloma jo 31.5. ja päättyy vasta 24.6. Täytyy ottaa lomasta kaikki irti, varsinkin koirien kanssa harrastaen. Parit näyttelyt on myös tarkoitus käydä :) Alapuolella vielä pari kuvaa viime kesän ja syksyn agilitytreeneistä, ihan näin agilitykuumeen kourissa niitä on kiva katsella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti