keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Laaxin aurinkoisia rinteitä ja agilityä

Koko viime viikko meni Sveitsin Laaxissa lumilautaillen. Oli aivan mahtava reissu, ja jos multa ois kysytty niin oisin voinu jäädä sinne asumaan. me asuimme rinnehotelli Signinassa. Hotellihuone oli upein missä olen ikinä ollut, meidän huoneessamme oli oma höyrysaunakin :) Rinteet olivat aivan mielettömiä, ja omasta mielestäni paljon kivempia kuin italian rinnreissuilla. Ihmiset olivat aivan mahtavia ja todella ystävällisiä. Lissu oli reissumme ajan Saanalla hoidossa ja Saku oli Einen luona.
Kuvia laittelen reissulta sitten kun saan kameran purettua koneelle.

Eilen oltiin Lissun kanssa agitreeneissä pitkästä aikaa. Lissu toimi tosi kivasti ja kun opettelimme aiemmin kosketusalustan käytön kotona niin nyt päästiin sitten sitä hyödyntämään puomin kontaktilla. Ekaksi mentiin muuria, mikä oli Lissulle ihan helppo nakki, ongelmaksi ilmeni vain palkkaus, kun Lissu on niin kiinni mussa ettei se tajua mennä hakemaan palkkaa koulutusohjaajalta vaan yrittää vaatia sen aina multa. Älysi se sitten loppujen lopuksi että palkka tulee kauempaa eri ihmiseltä. Seuraavaksi tehtiin pussia, vaikka Lissu on mennyt jo ihan suljettuakin pussia, niin halusin kuitenkin pitkän tauon jälkeen, että pussin suu pidetään avoimena, tämän oli neidille ihan helppoa, mutta tässäkin se tuli hakemaan palkkaa minulta, tosin tajusi nopeasti kyllä sitten että se palkka on siellä pussin suulla olevalla ihmisellä.

Kolmantena menimme pöydälle asetettua puomin pätkää ja treenasimme kontaktille pysähtymistä. Tämä sujui kosketusalustan kanssa tosi kivasti, nyt alamme vain jättämään sen "koske" sanan tästä pois ja yritämme saada sen jatkossa toimimaan sanalla "seis" ja pidennetään paikallaolo aikaa :) mutta tämä siis meni ihan mukavasti. Teimme myös pari kertaa keinun pamauttamista ja Lissuhan ei taaskaan noteerannut koko pauketta laisinkaan.

Sitten päästiin tekemään keppejä, joihin oli tällä kertaa asetettu ohjureiden tilalle verkot. Lissullekkin saatiin ihan kiva rytmi loppua kohden, vaikka aluksi meinasi olla vähän vaikeuksia, kun se haki mua siihen lähelle.
Sitten siirryttiin tekemään rengasta, joka on Lissulle mieluisa ja kiva este. Renkaan kanssa ei ollut mitään ongelmia. Viimeisenä mentiin putkea joka on se Lissun ehdoton lempparieste. Se ei vaan kyllästy siihen ja yrittää varastaakin lähdössä. Tässä oli jo ajatuskin tallessa, eli se meni suoraan putken toisessa päässä palkkaamassa olleen kouluttajan luokse. Treenit oli erittäin mukava lopettaa noin kivaan onnistumiseen. Ensi viikolla uudestaan ja toivotaan että menee yhtä hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti