lauantai 18. syyskuuta 2010

Leireilyä, harrastamista ja dalluvauvoja

Onpahan taas aikaa vierähtänyt. Sai taas huomata ettei se rodun valinta ole helppoa jos mies asuu samassa taloudessa. Saksanpaimenkoiralle sanottiin ehdoton ei, vaikkakaan en tajua ukon asennetta kun minähän sen koiran kanssa harrastan :S No joka tapauksessa seuraavan koiran hankintaan menee kuitenkin vielä jokunen vuosi, eli en edes tiedä miksi sillä päätäni vaivaan.

Agilityä ja tokoa ollaan nyt treenattu vähän ahkerammin, Lissu on edistynyt ihan hurjasti, siitä saa olla kyllä erityisen ylpeä. Otin naksuttimen sen kanssa käyttöön ihan vain koemielessä ja nyt olen erittäin vahvasti sitä mieltä etten enään luovu siitä, sen verran erinomaiseksi esineeksi se on osoittautunut. Sakun kanssa takutaan edelleen siinä ainaisessa pulmassa, miten saan nostatettua koiran viettiä että se kiinnostuisi siitä tekemisestä mun kanssani. Tokotunnilla ohjaaja sanoi, että mulla on käsissäni todella hyvä koira, mutta se kuulemma kusettaa mua 6-0 :D Saa nähdä miten edistytään tokossa syksyn mittaan.
Lissun kanssa olen suunnitellut vaihtavani jäljen hakuun, sillä kun on tuota vauhtia jäljellä niin pirusti ettei sitä kiinnosta edes yrittää ilmaista niitä keppejä :S ja jos jarrutan sen vauhtia, se turhautuu ja jättää leikin sikseen. Harmi sinänsä, koska sen jälkityöskentely on niin intensiivistä. Kai mulla pitäis tässäkin asiassa olla vähän kärsivällisyyttä, mutta minkäs teet kun koiralla on jatkuvasti kun tuli hännän alla. katotaan nyt, jälkikausi kuitenkin loppuu tältä vuodelta hyvinkin piakkoin, jospa yritämme paremmalla onnella ensi keväänä.

Käväistiin myös viikonlopun verran dalluyhdistyksen kesäleirillä Hämeenlinnassa Evolla. Oli todella kiva leiri ja sain paljon vinkkejä harrastamiseen, kiitos siis niistä teille leirillä mukana olleille. Lissun lisäksi mulla oli mukana pikkusiskoni kääpiöpinseri Edi. Edi valloitti monien sydämet machonachoman luonteellaan :D Alla parit kuvat leireilystä.



Tänään olimme myös katsomassa dalmisvauvoja Turussa. Kennel Caesands dalmisvauvat olivat todella hurmaavia ja kaikki hyvin kauniita. Omat suosikitkin joukosta löytyivät. Kyseessä on siis Caesands N-Pentue jossa on isänä Lissun veli Jimi (Marnellin He Is The One), tässä linkki pentueen pentupäiväkirjaan: http://estherinpennut.blogspot.com

Tässä vielä muutama kuva pentujen touhuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti